DIBS gjør at kundene føler seg viktig

DIBS tilbyr skalerbare løsninger og et stort utvalg av valutaer, noe som har bidratt til OnePieces raske vekst.

OnePiece

I løpet av det siste året har OnePiece åpnet ni butikker i Europa og USA. DIBS har levert betalingsløsninger til OnePiece siden 2007, og er stolte av å følge eventyret i Norge og i resten av verden. OnePiece er et godt eksempel på VOKS MED DIBS, og har vokst kraftig de siste årene. Jumpsuitene kan nå kjøpes på nett verden over, i tillegg har OnePiece egne konseptbutikker i Norge, Sverige, Finland, England, Tyskland og USA. OnePiece har også Skandinavias største Facebook-side med over 700 000 fans i Juni 2012.

«Vi har følt oss som en viktig kunde fra dag én– Thomas Adams, OnePiece.

Når OnePiece valgte betalingsleverandør var det viktig med et enkelt administrasjonspanel for kontrollering av betalinger, tilbakebetalinger og gode søkemuligheter. Deres erfaring er at DIBS er en leverandør som tar kundene sine seriøst og gir god kundeservice, OnePiece har alltid følt seg som en viktig kunde fra starten og frem til i dag. DIBS har også vært behjelpelige på veien ut i verden. OnePiece valgte DIBS på grunn av den beste pakkeløsningen til best pris, i tillegg til at DIBS betalingssystem var enkelt å integrere mot eksisterende plattformer.

Vil du også føle deg som en viktig kunde og samtidig tilby en sikker betalingsløsning? Ring oss på +47 21 55 44 00.

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nett.

 

Kort om OnePiece

OnePiece Jump In ble startet i 2007 av kameratene Thomas Adams, Henrik Nørstrud og Knut Gresvig. Ideen baserte seg på drømmen om å skape det ultimate chill-out antrekket, perfekt for late søndager hjemme. Ved ganske enkelt å sy sammen en hettegenser og et par joggebukser ble den første OnePiece Jumpsuiten født. Jumpsuiten var i utgangspunktet eksplisitt ment for bruk i hjemmet, men vokste raskt et liv på egenhånd og våget seg ut fra folks hjem og inn i gatene. Filosofien bak merket er enkel og tydelig: Spontaneous, not too serious, not too cool. Confident with no worries, so jump in and join us.

Information

Navn
OnePiece

Registrer deg for nyhetsbrevet vårt

...og motta de siste nyheter innen e-handel, betalinger på nett og din betalingsløsning
DIBS AS
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
salg@dibs.no