Opencart betalingsmodul

Bruk DIBS sin betalingsmodul for Opencart for å kunne ta betalt i nettbutikken din

OpenCart betalningsmodul

Opencart er en brukervennlig open source-plattform, som blant annet gjør det mulig å administrere flere nettbutikker fra en og samme backend. DIBS betalingsmodul for Opencart gjør det enkelt å komme i gang med å ta betalt i nettbutikken din. 

Bredt utvalg av partnere via DIBS

Vi har flere profesjonelle partnere som kan hjelpe deg i gang med nettbutikken din. Du finner flere av dem på www.dibs.no/partnere.

Kom i gang med DIBS

Ta gjerne kontakt med salgsavdelingen vår før du begynner integrasjonen. På den måten sikrer du deg at du får riktig betalingsmetode og valuta, samt guiding underveis.

For å kunne ta i mot betalinger på nettet kommer du også til å trenge en avtale med en aktør som samler inn og utbetaler pengene til kontoen din. Denne aktøren kalles en innløser. DIBS har forbindelser til flere innløsere, hvilket også gir deg tilgang til flere ulike betalingsmetoder. Med betalingsløsningen vår Easy, får du alt i en - både betalingsløsning og innløsning i en og samme avtale. Les mer om Easy her.

Registrer deg gjerne for en gratis testkonto, for å teste vår tekniske integrasjon og gjennomføre testbetalinger med testkortet vårt.

 

Nedenfor ser du hvilke funksjoner som støttes gjennom modulen. Merk at hvilke funksjoner som er tilgjengelige, avhenger av hvilken avtale du har med DIBS, samt plattformen du bruker. Kontakt salgsavdelingen vår før du begynner å integrere for å være sikker på å få den riktige løsningen for deg.

Information

Navn
OpenCart betalningsmodul

Använder du DIBS D2-plattform?

Ladda ner modul för DIBS D2-plattform här

 

Ladda ner modul för Easy

När du klickar på "Ladda ner" kommer du till vår färdiga modul för betallösningen Easy.

Ladda ner

Motta nyhetsbrev

...siste nyheter innen e-handel, betalinger på nett og din betalingsløsning
DIBS AS
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
salg@dibs.no