Opencart betalingsmodul

Bruk DIBS sin betalingsmodul for Opencart for å kunne ta betalt i nettbutikken din

OpenCart betalningsmodul

Opencart er en brukervennlig open source-plattform, som blant annet gjør det mulig å administrere flere nettbutikker fra en og samme backend. DIBS betalingsmodul for Opencart gjør det enkelt å komme i gang med å ta betalt i nettbutikken din.

 

Se hvor enkelt det er å installere Easy checkout i Opencart

 

Bredt utvalg av partnere via DIBS

Vi har flere profesjonelle partnere som kan hjelpe deg i gang med nettbutikken din. Du finner flere av dem på www.dibs.no/partnere.

Kom i gang med DIBS

Ta gjerne kontakt med salgsavdelingen vår før du begynner integrasjonen. På den måten sikrer du deg at du får riktig betalingsmetode og valuta, samt guiding underveis.

For å kunne ta i mot betalinger på nettet kommer du også til å trenge en avtale med en aktør som samler inn og utbetaler pengene til kontoen din. Denne aktøren kalles en innløser. DIBS har forbindelser til flere innløsere, hvilket også gir deg tilgang til flere ulike betalingsmetoder. Med betalingsløsningen vår Easy, får du alt i en - både betalingsløsning og innløsning i en og samme avtale. Les mer om Easy her.

Registrer deg gjerne for en gratis testkonto, for å teste vår tekniske integrasjon og gjennomføre testbetalinger med testkortet vårt.

 

Teknisk dokumentasjon  Bestill en testkonto

Information

Navn
OpenCart betalningsmodul

Last ned installasjonsveiviseren ved å klikke på bildet nedenfor

How to install Easy for Opencart

 

Les mer om Opencart og last ned modulen her

Last ned Easy til Opencart

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer