Prestashop betalingsmodul

DIBS tilbyr et bredt utvalg av betalingsmoduler for populære CMS - og opensource systemer

Prestashop betalingsmodul


Vi gjør det enkelt å ta betalt på nettet

Prestaworks AB har utviklet en DIBS betalingsmodul for Prestashop som gjør det enkelt å ta betalt med kort, faktura og direktebetaling i din nettbutikk. 

Prestashop består av 70 utviklere, designere og e-handelsentusiaster med hovedkontor i Paris og Miami. Prestashop er en av de nyeste opensource-løsningene for e-handel, og modulen er gratis.  

 

Se hvor enkelt det er å installere Easy checkout i Prestashop

Bruker du versjon 1.6? Deretter kan du se en brukervideo her: Installasjonsveiledning til PrestaShop 1.6

 

Brett utvalg av partnere via DIBS 

Vi har flere profesjonelle partnere som er eksperter på Prestashop. Noen av dem bruker vår modul, mens andre har gjort sine egne integrasjoner mot DIBS. Dersom du trenger profesjonell hjelp med din nettbutikk anbefaler vi deg at du kontakter en Prestashop-partner for videre hjelp. 

Kom i gang med DIBS

Ta gjerne kontakt med vår salgsavdeling før du begynner integrasjonen. På den måten sikrer du at du får riktige betalingmåter og valutaer, samt får veiledning under integrasjonen. 

For å kunne ta i mot betalinger på nettet trenger du også avtale med en aktør som håndterer transaksjonsflyten og sørger for at du får utbetalt oppgjør til korrekt konto. Denne aktøren kalles kortinnløser. DIBS har kobling mot flere nasjonale og internasjonale kortinnløsere, hvilket gir deg tilgang til flere ulike betalingsmåter. 

Om DIBS

DIBS er nordens ledende leverandør av enkle og sikre betalingsløsninger på nettet. Vi har over 15.000 kunder og over 15 års erfaring innen e-handel. Nylig nådde vi 1.000.000.000 betalinger i Norden. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen. 

Registrer deg gjerne for gratis testkonto for å teste vår tekniske integrasjon og gjennomføre testbetalinger med våre testkort.

 

Teknisk dokumentasjon  Bestill en testkonto

Last ned Easy installasjonsveiviseren ved å klikke på bildet nedenfor

How to install Easy for Prestashop

 

Les mer om PrestaShop og last ned modulen her

Last ned Easy til Prestashop

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer