Du er i godt selskap


Vi hjelper daglig over 30 000 virksomheter, fra ulike bransjer, i hele norden med å ta betalt på nettet. Her kan du lese om noen av våre kunder, og hvorfor de har valgt å bruke DIBS som deres betalingsleverandør.

 

Betaling på nett tilpasset din bransje

For deg som selger varer, tjenester, tilbyr abonnement, innkrever kontingent eller noe helt annet.  

Vi gjør det enkelt for deg å motta betaling på nett, uansett bransje. Etter 20 år som betalingsleverandør har vi bred erfaring med alle slags virksomheter, og vi sørger alltid for at du som kunde får den betalingsløsning som passer nettopp din forretning. 30 000

Virksomheter


20

Land


+2 mrd.

Transaksjoner

Detaljhandel


Vår smarte Easy checkout er designet for den moderne netthandler.


DIBS følger alltid den seneste utviklingen innen e-com og teknologi. Med Easy checkout kan sluttkunden lagre sine kort-, faktura-, og leveringsdetaljer for en raskere og smidigere handel.  

 

"Vi brukte DIBS som betalingsleverandør før og var fornøyde med det, samtidig som vi ønsket å gjøre betalingsprosessen enda raskere og enklere. Vi oppgraderte derfor til deres nye og fremtidsrettede løsning Easy og ser allerede nå at omsetningen i 2019 har økt med 30 %"

Les mer 

Reise & bookingtjenester


DIBS kan enkelt integreres i eksisterende bookingsystemer.


Når du velger DIBS som din betalingsleverandør kan du nesten alltid være sikker på at det fungerer med de systemer du allerede bruker. Våre betalingsløsninger kan for eksempel brukes som en in-app løsning, hvor de reisende enkelt kan kjøpe billetter via mobiltelefonen. Det er smart, smidig og med på å fastholde kundene.

"Vi har gjort det enklere for reisende å søke avganger og kjøpe billetter via mobilen."

Les mer 

Foreninger & organisasjoner


Håndtering av medlemskap blir ikke enklere.


Å være medlem av en forening eller en større organisasjon, som for eks. en sportsklubb eller veldedighetsorganisasjon, innebærer ofte at medlemmene betaler kontingent for sitt medlemskap. Som en kunde av DIBS, som er en av Nordens største betalingsleverandører, kan du og dine medlemmer være sikre på at betalingene blir håndtert trygt. 

Learn2 gruppen bruker DIBS' abonnementsbaserte betalingsløsning for å ta imot betaling. "Det er enkelt for kunden, og trygt for oss"

Les mer 

TV, Tele & Media


DIBS er det foretrukne betalingsleverandør for virksomheter innen TV, tele og media
 

I dag er abonnementsbetaling den primære betalingsmetoden for mange tv, teles og medieselskaper. Våre kunder velger vår betalingsløsning for å kunne håndtere de løpende, oftest månedlige, innbetalinger på en enkel måte. 

"Med DIBS kapasitet kan vi alltid føle oss trygge"

Les mer 

Andre bransjer


En betalingsleverandør for forskjellige type virksomheter.
 

Fordelene ved å bruke DIBS er ikke begrenset til utvalgte bransjer. Ulike bransjer stiller ulike krave til betalingsløsning. Uansett om du selger globalt eller lokalt, varer eller tjenester, till privatkunder eller bedriftskunder, sørger vi for at du får en løsning etter dine behov. Her er noen eksempler på virksomheter som vi hjelper med å ta betalt på nettet. 

"Det var veldig enkelt å implementere og ta i bruk systemet. En av de største fordelene med Easy er etter min mening at det er så enkelt å drifte."

Les mer 


TA NESTE SKRITT OG KOM I SELSKAP MED ANDRE I DIN BRANSJE

Opprett en gratis Easy test-konto Kontakt oss

 

Follow us
Nets Danmark A/S
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00