DIBS gjør det mulig å nå internasjonale markeder

DIBS tilbyr internasjonale betalingsløsninger for handel utover Norges grenser

Run & Relax

For Run & Relax var det svært viktig med en pålitelig betalingsleverandør som i tillegg kunne håndtere transaksjoner i andre markeder. De oppgir at de vektlegger innovasjon – et område de anser DIBS er sterke på og som blir svært viktig i tiden som kommer da mer av handel flyttes over til mobile plattformer.

«En pålitelig og innovativ partner er svært viktig for å sikre oss at vi hele tiden er tilpasset kundens handlemønster – Margit Unander, Run & Relax.

Run & Relax valgte DIBS fordi de opplevde at DIBS var spesialiserte på nettbutikker og hadde kompetanse på betalingsløsninger internasjonalt. Som et nyetablert konsept var de også svært opptatt av å ha kostnadseffektive løsninger. DIBS løsninger lot seg også integrere med nettbutikkens tekniske plattform som selvsagt er en forutsetning. Betalingsløsningen er tilpasset kunder som ønsker å betale med kort og de ønsker også å ta i bruk mobilt betalingsvindu i løpet av året.

Run & Relax ser på DIBS som en partner som hele tiden skal være med å støtte opp under utviklingen av konseptet Run & Relax også i markeder utenfor Norge.

Vil du også tilby dine kunder internasjonale betalingsløsninger? Ring oss på +47 21 55 44 00.

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nett.

 

Kort om Run & Relax

Run & Relax Scandinavia AS ble etablert sommeren 2011. Gründerne, Marianne Borchgrevink og Margit Unander etablerte selskapet ut fra et ønske om å bygge en sterk merkevare innen yoga- og treningsklær som skulle ”inspirere kvinner til å leve et mer aktivt og balansert liv”.  I 2012 fikk de med seg Vibeke Klemetsen, programleder og kjent yogainstruktør på eiersiden og i august 2012 ble merket Run & Relax lansert.

Konseptet Run & Relax består av to deler; Kolleksjon av klær for Yoga, Løping/Workout og Relax, samt en ”Community” del som består av ambassadør nettverk og eventer. Målgruppen er kvinner mellom ca 30-45 år. De fleste er yrkesaktive og kjenner på behov for å balansere jobb, familie, venner og trening.

Information

Navn
Run & Relax

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer
Follow us
Nets Danmark A/S
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00