DIBS hjelper Sportdate med å vokse til flere markeder

"DIBS brede utvalg av internasjonale betalingsmåter gjør det mulig for oss å vokse til flere markeder."

Sportdate

Sportdate AB er en kontaktformidlingstjeneste på internett innen helsesegmentet. Sportdate retter seg mot medlemmer som søker en sunn partner. Sportdate lanserte sine tjenester i Sverige i 2010, og nå, våren 2014 benytter over 40 000 personer datingsidene for å treffe aktive single, venner eller treningskompiser. I tillegg viser over 40 nordiske og europeiske virksomheter sin reklame på Sportdates hjemmesider.

Sportdate finnes i seks land (Sverige, Norge, Finland, Danmark, England og Tyskland) og DIBS har vært med siden starten og satt opp betalingsløsninger for alle landene. Nylig lanserte Sportdate sine tjenester i Tyskland som er et stort marked og virksomhetens ledelse ser gode muligheter til å lykkes med sitt nisjeprodukt.

"DIBS brede utvalg av internasjonale betalingsmåter gjør det mulig for oss å vokse til flere markeder," sier Jonas Ånestrand, VD i Sportdate AB.

Sammen med DIBS tilbyr Sportdate Giropay, et av de mest populære betalingsalternativene i Tyskland og som brukes av 80% av tyske nettbankkunder. Snart lanserer Sportdate sin egen app med DIBS mobile betalingsløsninger.

Sportdate Sverige
Sportdate Tyskland
Sportdate Danmark
Sportdate Norge
Sportdate Finland
Sportdate England

Motta nyhetsbrev

...siste nyheter innen e-handel, betalinger på nett og din betalingsløsning
DIBS AS
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
salg@dibs.no