DIBS hjelper Sportdate med å vokse til flere markeder

"DIBS brede utvalg av internasjonale betalingsmåter gjør det mulig for oss å vokse til flere markeder."

Sportdate

Sportdate AB er en kontaktformidlingstjeneste på internett innen helsesegmentet. Sportdate retter seg mot medlemmer som søker en sunn partner. Sportdate lanserte sine tjenester i Sverige i 2010, og nå, våren 2014 benytter over 40 000 personer datingsidene for å treffe aktive single, venner eller treningskompiser. I tillegg viser over 40 nordiske og europeiske virksomheter sin reklame på Sportdates hjemmesider.

Sportdate finnes i seks land (Sverige, Norge, Finland, Danmark, England og Tyskland) og DIBS har vært med siden starten og satt opp betalingsløsninger for alle landene. Nylig lanserte Sportdate sine tjenester i Tyskland som er et stort marked og virksomhetens ledelse ser gode muligheter til å lykkes med sitt nisjeprodukt.

"DIBS brede utvalg av internasjonale betalingsmåter gjør det mulig for oss å vokse til flere markeder," sier Jonas Ånestrand, VD i Sportdate AB.

Sammen med DIBS tilbyr Sportdate Giropay, et av de mest populære betalingsalternativene i Tyskland og som brukes av 80% av tyske nettbankkunder. Snart lanserer Sportdate sin egen app med DIBS mobile betalingsløsninger.

Sportdate Sverige
Sportdate Tyskland
Sportdate Danmark
Sportdate Norge
Sportdate Finland
Sportdate England

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer
Follow us
Nets Danmark A/S
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00