STANDARD SIKKERHETSPAKKE

Forebygg svindel og få beskjed om mistenkelig oppførsel

Vi overvåker alle betalinger og holder øye med mistenkelig atferd

Hver dag truer mistenkelig atferd og identitetstyveri online virksomheter. Er man veldig uheldig kan det koste flere millioner kroner, i tillegg til å svekke virksomhetens omdømme.

Svindel skjer oftest når en tredjeperson får tilgang til sensitiv kortinformasjon, og bruker denne informasjonen til å gjennomføre online kjøp. 

Vi overvåker alle betalinger med en rekke forskjellige parametre og gir deg beskjed dersom vi ser noe mistenkelig. 

Vi tilbyr flere forskjellige parametre du kan sette opp for å overvåke mistenkelig atferd, blant annet:

  • Mistenkelige IP adresser
  • Anmeldte kort
  • Bestemt antall avviste transaksjoner per kort

 

Vil du forhindre kortsvindel?

Kontakt oss  

Øk kontrollen over dine spesifikke sikkerhetskrav med vårt tilpasningsdyktige verktøy

Å selge på nett innebærer fantastiske muligheter, men dessverre også risikoen for å bli utsatt for svindel. Hvis bedrageriet ikke oppdages i tide kan det koste virksomheten dyrt. Med det rette forsvaret er du forberedt og minsker dermer risikoen for at nettopp din virksomhet blit utsatt for bedrageri.

DIBS har derfor konstant fokus på å forbedre sikkerheten ved online handel, derfor var DIBS blandt de første virksomheter som gjennomgikk en PCI DSS sertifisering. 

Utover PCI DSS støtter DIBS 3D Secure, som hjelper til med å identifisere kortholderen ved kjøpsøyeblikket - og dermed reduserer risikoen for misbruk. 

DIBS Defender er et egetutviklet verktøy som minimerer risikoen for kortmisbruk ved online handel. DIBS Defender sørger for å skanne hvert online kjøp med en kombinasjon av en rekke forskjellige parametre før kjøpet godkjennes. På denne måten sikrer vi at systemet fanger opp mistenkelige betalinger og får muligheten til å avvise dem før de godkjennes. 

Bedrageriene gjennomføres dessverre ofte svært systematisk og det kan gå lang tid før det oppdages. Derfor er det viktig at du som driver nettbutikk er godt forberedt og har et system som døgnet rundt hjelper deg med å kontrollere dine betalinger.

DIBS Defender lar deg:

  • Kun akseptere kort fra de landene du ønsker i ditt marked
  • Kun akseptere brukere med IP adresser fra de landene du ønsker i ditt marked

Ta kontakt med oss dersom du har ytterligere spørsmål rundt DIBS Defenders muligheter.


Vil du forebygge svindel og øke sikkerheten?

Kontakt oss