Fremtidens e-handel!

Starweb ble grunnlagt i 2000, og er et av de første selskapene i Sverige som utviklet en plattform for nettbasert handel. I over et tiår har vi jobbet for å skape en god nettbutikk uten start- eller transaksjonsavgifter. I dag har Starweb over 800 fornøyde kunder, blant disse er Arla, TUI, Expo, Svergies Radio, Strands og Stureplansklinikken.

Starweb

  • Responsiv skreddersydd design alltid inkludert.
  • Fantastisk support via telefon, e-post og chatt!
  • Ingen start- eller transaksjonsavgift.
Hos oss får alle en responsiv nettbutikk hvor både administrasjon og butikksdel fungerer like bra på PC, nettbrett og mobil. Med et dra-og-slipp-grensesnitt som standard, endrer du utseende på nettbutikken din ved å plassere funksjoner der du vil. Alt uten start og transaksjonsavgifter. 
 
Det er ikke antall av funksjoner som øker salget, det er de riktige funksjonene. Dette holder vi fast ved og har valgt de kuleste verktøyene for at din e-handel skal lykkes. En kompleks butikk som du enkelt håndterer.
 
Dessuten har vi valgt å ikke skru ned for supporten. Vi hjelper deg med endringer, importer, søkemotoroptimering eller annet du trenger hjelp til, på den måden som passer best for deg - chatt, telefon eller e-post
 
Vi hjelper deg i gang!
 

Information

Navn
Starweb
Adresse
Fosievägen 6
Postnummer
214 31 Malmö
Land
Sweden
Telefon
040 – 60 20 900

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer