DIBS fungerer utmerket

Med DIBS kommer pengene raskere på konto

Stonefly

Stonefly bruker DIBS til å ta imot kortbetaling i nettbutikken, i tillegg tilbyr de en rekke andre betalingsalternativer som aktivt bidrar til å øke konverteringen. Kundene slipper betalingsalternativer som for eksempel postoppkrav som koster ekstra i form av tid og penger både for kunde og butikk.

«DIBS betalingsløsning fungerer utmerket for oss, pengene kommer raskere på konto og kunden kan enkelt betale med kort som de gjør over alt ellers. Vi er også fornøyd med muligheten til å enkelt kunne redusere totalbeløpet som kunden har betalt dersom en ordrelinje på bestillingen skulle være utsolgt. Vi fikk hjelp til å sette opp løsningen og god veiledning både på telefon og e-post og løsningen er enkel å administrere, ingen IT kunnskap kreves for å få det til,» Vidar Fjellhammer, Stonefly.

Vil du også ha pengene raskere på konto? Kontakt oss i dag på +47 21 55 44 00.

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nett.

 

Kort om Stonefly:

Stonefly er et firma fra Lunner på Hadeland som spesialiserer seg på salg av fiskeutstyr til fluefiskeren. Stonefly leverer blant annet fluestenger og tilbehør fra LTS Flyfishing. Stonefly har mange års erfaring med mange typer fiske og hovedfokuset ligger på fluefiske, likevel blir de aldri helt utlært, det er nettopp det som er spennende med fiskehobbyen.

Nettbutikken er levert av 24 Nettbutikk. 

Information

Navn
Stonefly

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer
Follow us
Nets Danmark A/S
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00