Swish i Easy

Swish blir stadig mer populært som betalingsmetode i Sverige, i likhet med Vipps i Norge. Om du selger dine varer i Sverige kan du nå få  Swish direkte i Easy checkout.

Swish vokser i rekordfart på nettet

Ifølge vår rapport, Svensk E-handel 2018, så man i fjor en økning på 37 prosent i antall personer som betalte med Swish på nettet. Swish blir stadig mer populært på nett, og slår særlig godt an hos den yngre garde, der nesten halvparten har brukt Swish ved små kjøp.

 

Få Swish helt integrert i checkouten din.

Gjennom Easy betalingsløsningen kan du få Swish som betalingsmetode helt integrert i din checkout, og med samme utbetaling som de andre betalingsmåtene dine.. Samtlige transaksjoner havner dermed i samme avstemming uansett betalingsmetode, og du får en samlet utbetaling som forenkler arbeidet med bokføring og administrasjon. 

Når du kobler til Swish gjennom Easy, får du (følgende):

  • Én eneste kobling å holde styr på. Du trenger bare å koble nettbutikken din til Easy, så fikser vi resten. Også Swish-sertifikatet.
  • En samlet utbetaling for alle betalingsmåter.
  • Mulighet til å ta betalt med Sveriges raskest voksende betalingsmåte.

 

Slik fungerer det

Easy husker kundene dine og fyller automatisk inn leverings- og betalingsopplysningene deres ved checkout. Kunder som har handlet hos deg før, kan dermed sluttføre et kjøp ved ganske enkelt å klikke på «betal» og godkjenne betalingen i Swish-appen. De av kundene som ennå ikke har betalt i en Easy-tilknyttet nettbutikk, fyller raskt inn leveringsopplysningene sine samt telefonnummer.

Slik kommer du i gag

For å legge til Swish kreves det at du har svensk organisasjonsnummer og bankkonto, da utbetalingen blir i SEK. 

Ta kontakt med vår salgsavdeling som kan hjelpe deg på vei. Vi har også en chat som du er velkommen til å bruke!  

 

Les mer om Easy

Kontakt oss