DIBS er en enkel garanti for å minske risikoen for svindel

DIBS tilbyr løsninger med fokus på sikkerhet

Tesori Diamanter

Salg av smykker på internett fortsatt er i startgropen, Tesori Diamanter tror at informasjon, åpenhet, god kundeservice og brukervennlighet er helt avgjørende for å feste en sterk posisjon i markedet. Tesori fokuserer på trygghet og presiserer at det er like trygt å handle hos Tesori Diamanter som i en fysisk butikk. Tesori Diamanter er bevisste på kundegruppen sin og benytter derfor DIBS Defender for å være sikker på at kundene oppfyller de ønskede kravene før handelen kan gjennomføres.

«For oss er det viktig med en enkel og brukervennlig betalingsløsning, som i tillegg er trygg og sikker slik at kundene får en god handleopplevelse. Vår erfaring med DIBS er at de er en seriøs betalingsleverandør som tar kundene sine på alvor og lytter til deres behov. DIBS har vært behjelpelige hele veien og hjulpet oss med å finne riktig betalingsløsning for oss, samt foreslått sikkerhetstiltak vi har implementert i butikken.» - Terje Gaupseth, Tesori Diamanter.

Vil du også tilby en sikker betalingsløsning? Ring oss på +47 21 55 44 00.

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nett.

 

Kort om Tesori Diamanter

Tesori Diamanter ble startet i 2008 og selger kvalitetsdiamanter og gullsmykker til konkurransedyktige priser. Alle smykkene er utviklet av Tesoris egne designere og produseres på Tesoris eget verksted.

Information

Navn
Tesori Diamanter

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer