DIBS forenkler vår hverdag

Fordelene med å benytte DIBS er først og fremst at kunden møter en seriøs betalingsaktør.

Tjorven Garn

Tjorven Garn startet sin nettbutikk i 2013 som et supplement til sine fysiske butikker sentralt i Oslo. Siden oppstart av nettbutikken har omsetningen økt betraktelig – målet er å styrke sin posisjon som en fullverdig garnbutikk på nett.

«Mange er fortsatt skeptiske til å betale på nett, det er derfor viktig at kundene møter en seriøs og anerkjent aktør i betalingsprosessen.» Carine Waren, Tjorven Garn.

Carine trekker frem DIBS Administrasjon som et nyttig og verdifullt verktøy i hverdagen. Det er enkelt og raskt å logge inn og DIBS Administrasjon gir full oversikt.

«Vi får svært god og detaljert oversikt over betalinger under statistikk-delen i administrasjonen, der vi enkelt kan gjennomføre betalinger og eventuelt refundere betalinger dersom det er nødvendig. Det å kunne følge med på statistikken på denne måten gjør at vi kan gjøre grep i nettbutikken som kan øke salget.» Carine Waren, Tjorven Garn.

 

Ønsker du også en enklere hverdag? Kontakt oss i dag på +47 21 55 44 00.

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nett.

 

Kort om Tjorven Garn:

Tjorven Garn er en garnbutikk på Majorstuen i Oslo, med et stort utvalg av garn og tilbehør. I tillegg til garnbutikken driver Tjorven også en sy-butikk (Tjorven & Friends) og nettbutikk. Tjorven har flere spennende samarbeid med ulike designere, i tillegg til å designe og utgi egne designbøker.

Information

Navn
Tjorven Garn

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer