Vaimo Norway AS

Vaimo hjelper store og små selskaper med å selge på internett. Kjernen i vår virksomhet er Magento, verdens raskest voksende e-handelssystem. Våre tilpassede tjenester gjør det enklere enn noen sinne å komme i gang med profesjonell e-handel, enten som en frittstående nettbutikk eller som en integrert del av virksomheten.

Vaimo Norway AS

Vi leverer Magento som er en fullstendig tjeneste som inkluderer alt fra hosting, drift, know-how og support til design, betalingsløsninger tilpassinger og integrasjon mot butikksystem.

Det gjør at du enkelt og raskt kommer i gang, du slipper å tenke på det tekniske slik at du kan bruke din tid på å utvikle din virksomhet. Med Magento får du også en moderne og funksjonell nettbutikk du kan vokse med, uansett om du bare vil synes i flere søkemotorer eller om du vil ekspandere til flere land.

Vi tilbyr også skreddersydde løsninger med Magento som base, der vårt sterke nettverk med partnere gjør at vi kan møte alle tenkelige behov og tilpasse løsningen etter ditt behov. En av de viktigste faktorene for å skape en suksessfull nettbutikk er å samarbeide med eksperter.

Siden starten har vi lansert over 400 e-handelsløsninger fra våre kontorer i Sverige, Norge, Finland, Estland, England og Sørafrika. 

Information

Navn
Vaimo Norway AS
Adresse
Nydalsveien 12 B
Postnummer
0484 Oslo
Land
Norge
Telefon
+47 908 98 107

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer
Follow us
Nets Danmark A/S
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00