DIBS lar oss tilby samme løsning i 28 land

Med DIBS kan vi tilpasse betalingsvinduet til vår egen profil

Varier Furniture

Varier Furniture satte opp sin første nettbutikk i 2010, men begrenset seg til en liten del av kolleksjonen og kun for det Norske markedet. I 2014 besluttet selskapet seg for å oppdatere sin kommunikasjonsplattform og ekspandere nettbutikken til 28 land i Europa. Med en oppdatert profil og en moderne nettside er Varier klar for den moderne forbruker og de krav konsumenten stiller til informasjon, brukeropplevelse og tilgjengelighet.

«Etter gjennomgang av tilgjengelige leverandører av betalingsløsninger, falt valget på DIBS. Vi søkte en moderne betalingsløsning med mulighet for å style betalingsvinduet til egen profil. Vi ønsket også å tilby samme løsning for alle 28 land, samt muligheten for å inkludere Paypal og liknende tilleggstjenester til vinduet. DIBS kan nettopp dette og sørger i tillegg for å ha et oppdatert produkt i et marked som utvikler seg med enorm hurtighet. Godt produkt og god kundeservice,» sier Frode Karlsen i Varier Furniture.

 

Kort om Varier:

Varier ble etablert i 2006 og designer og produserer stoler som beveger seg med kroppen din. Varier har røtter i det norske selskapet Stokke – kjent for Tripp-Trapp-stolen – og ble dannet da "Movement by Stokke" ble en uavhengig virksomhet.

Varier har hovedkontor i Oslo, og stolene kan finnes i private hjem, kontorer, klinikker og utdanningsinstitusjoner i over 40 land i hele verden. Med datterselskaper i Italia og Tyskland, og eksklusive distributører i USA, Japan og Sør-Korea, opprettholder Varier en sterk global tilstedeværelse.  

 

Nettbutikken er levert av Norse Digital.

Information

Navn
Varier Furniture

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer