"Vi har fornøyde kunder! Konverter besøkende til kunder!"

Vi leverer lønnsomme webløsninger !

W3Spor

  • Bookingløsninger, Magento nettbutikk og webdesign
  • Vi leverer - kundene er fornøyde!
  • Vi leverer avtalt funksjonalitet til avtalt pris o

W3Spor har levert webløsninger siden 2008. Vi har mange fornøyde kunder – og vi arbeider hardt for at kundene våre skal være fornøyde!

Vi legger vekt på at design og funksjonalitet skal spille sammen slik at brukskvaliteten blir optimal. Vi kan noe om hva som skal til for at besøkende på ditt nettsted konverteres til kunder. I tillegg jobber vi med at din virksomhet og dine produkter blir synlig i søkemotorene.

I nært samarbeid med deg utvikler vi bookingløsning/nettsted/nettbutikk som passer til ditt forretningskonsept. Vi slipper deg ikke før du er i mål! 

 

Online bookingsystem for alle bransjer:
Mange virksomheter kan ha nytte av online booking som kan øke verdien og gjøre tilgjengelig for kunder. Har du produkter eller tjenester som disponeres på tid? Noen har utstyr og lokaliteter som flere bruker, da kan booking effektivisere driften.

Bookingløsningen gir deg mulighet til å leie ut sammensatte produkter, skreddersy rundturer, bookingkalendere og øke ditt nettsalg. Dine kunder kan booke på sitt språk!  Du kan optimalisere drift ved å legge til tilleggsprodukter, prisregler og vilkår. Vi hjelper deg med å finne den optimale løsningen for deg.

Turisme, frisør og hudpleie, utleie av lokaler, anleggsvirksomhet, bilutleie, idrettsanlegg, helsetjenester, boligutleie, opplevelser.


Kunder:
Vi jobber nok best med mindre virksomheter og gjerne de som skal ha nettløsning som en viktig del av sitt forretningskonsept eller skal ha nettløsning for 2. gang.  Vi ønsker et langsiktig forhold til våre kunder for å kunne være en aktiv part i utviklingen av våre kunders nettsteder og webkommunikasjon.

Vår kunde Tage Hansen i Tromsø Apartments AS sier om W3Spor:
«Da vi skulle ha nettsted til vår utleievirksomhet valgte vi W3Spor som leverandør. Vi fant de på google og det er bra fordi vi ønsker også å bli funnet der! De anbefalte oss online booking og det har vært en god forretningsstrategi. W3Spor har utviklet design, logo, nettsted og
bookingløsning. Vi er meget fornøyd med resultatet og leveransen har vært til avtalt pris og tid. Vi kan gi W3Spor de beste anbefalinger!»

Information

Navn
W3Spor
Adresse
Strandskillet 5c
Postnummer
9008
Land
Norge
Telefon
41242520

Siv Elvevoll

Telefon
41242520

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer