WebOn - A New Look at Business

WebOn er et IT selskap som tilbyr løsninger for Product Information Management (PIM). Vi har siden 1995 utviklet og levert markedsledende software som gjør det mulig for våre kunder å selge sine produkter gjennom flere salgskanaler, som web-butikk, web- og trykt katalog, i tillegg til nye mediaflater.

WebOn AS

  • Rik produktinformasjon i flere salgskanaler
  • Tilpassede front end løsninger for web og trykk
  • Integrasjon med ERP, betaling og bransjedatabaser

WebOns visjon er å befeste posisjonen som Nordens ledende PIM leverandør. Markedet for e-Handel slik det så ut for ti år siden har endret seg betydelig, og det som før ble realisert gjennom komplekse e-Handel prosjekter leveres i dag som standard tjenester. WebOn har valgt å ligge i forkant av markedsutviklingen.

Vi har brukt tiden godt og videreutviklet vår produktportefølje slik at den i dag inneholder alle de produkter og tjenester din bedrift trenger for å være tilstede med samme budskap i alle salgskanaler. Vår målsetning er derfor alltid å tilby våre kunder den bredeste og mest fremtidsrettede produktporteføljen slik at du kan selge mer! I tillegg bistår vi deg selvsagt med den beste kompetanse markedet kan oppdrive.

Information

Navn
WebOn AS
Adresse
Wirgenes vei 8B
Postnummer
3103 TØNSBERG
Land
Norway
Telefon
4733353300

Magnus Bakken

Telefon
4741512569

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer
DIBS AS
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00