Ny betalingsløsning økte omsetningen med 30 %

Wee.no ønsket å gjøre det enda enklere for kundene å handle, samtidig som de ville tilby flere valgmuligheter ved utsjekk og betaling. Den etablerte nettbutikken oppgraderte derfor til Easy betalingsløsning.

You are here

Wee.no

Selv om Wee.no har lang historie som nettbutikk og lenge har kunnet skilte med gode betalingsløsninger, ønsket de å gjøre det enda enklere for kundene sine å handle hos dem. De var på leting etter et system som både kunne tilby flere betalingsalternativer, delbetaling og rask checkout, og etter å ha sett på ulike muligheter, falt valget på Easy.

– Vi brukte DIBS som betalingsleverandør før og var fornøyde med det, samtidig som vi ønsket å gjøre betalingsprosessen enda raskere og enklere. Vi oppgraderte derfor til deres nye og fremtidsrettede løsning Easy og ser allerede nå at omsetningen i 2019 har økt med 30 %, forteller kundeansvarlig for hjem og fritid i Wee.no, Vivian Wee Flatnes. 

 

Betaling med ett enkelt klikk

Wee.no selger alt fra hus-, hage- og fritidsprodukter til anleggs- og jordbruksvarer og har siden oppstarten for over 20 år siden vært opptatt av å gi kundene gode kjøpsopplevelser. Dette gjør de blant annet ved å kutte dyre mellomledd og selv hente produktene rett fra fabrikkene, i tillegg til å tilby kort leveringstid, enkel bestilling og nå også en rask og fleksibel betalingsløsning.

Ved å oppgradere til Easy, har nettbutikken gitt kundene friheten til å selv bestemme betalingsmetode, enten de ønsker å betale med Visa, Mastercard, faktura eller delbetaling etter kjøp. I tillegg har Wee.no kvittet seg med flere unødvendige steg i netthandelsprosessen og kan nå tilby superrask betaling med ett enkelt klikk. 

– Det har blitt mye enklere for kundene å handle hos oss. Dersom de er registrert fra før, er det kun ett enkelt klikk som skal til. Navn, kontaktinformasjon og ønsket betalingsmetode ligger allerede inne i systemet, sier Wee Flatnes.

 

Easy oppstart – easy i drift

Det er nesten like enkelt for nettbutikkene å komme i gang med Easy som det blir for kundene å handle. Nettbutikker kan registrere seg med BankID og være oppe og stå med betalingsløsningen innen 24 timer. Salget kan deretter følges i sanntid i Easys’ egen adminportal, i tillegg til at du får alle betalinger samlet i én rapport og én kontoinnbetaling. Resultatet? Redusert tidsbruk, mer fleksibilitet og bedre oversikt – både for nettbutikkene og sluttkundene. Og i dette tilfellet: 30 % økning i omsetningen.

 

Kontakt oss

 

Information

Navn
Wee.no
Adresse
Frakkagjerdvegen 127
Postnummer
5563 Førresfjorden
Land
Norway
Telefon
52 77 0111
Epost

Vivian Wee Flatnes

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer
Follow us
Nets Danmark A/S
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00