Woocommerce betalingsmodul

DIBS tilbyr et bredt utvalg av betalingsmoduler for populære CMS - og opensource systemer

Woocommerce betalingsmodul

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nettet

DIBS Partner, Krokedil Produktionsbyrå AB har utviklet en DIBS betalingsmodul for Woocommerce som gjør det enkelt å ta betalt med kort, faktura og direktebetaling i din nettbutikk. 

Woocommerce er den mest populære e-handelsmodulen for Wordpress. Via Woothemes.com kan du enkelt laste ned alle tjenester du trenger i din nettbutikk, inkludert DIBS betalingsmodul. 

Brett utvalg av partnere via DIBS 

Vi har flere profesjonelle partnere som er eksperter på Woocommerce. Noen av dem bruker vår modul, mens andre har gjort sine egne integrasjoner mot DIBS. Dersom du trenger profesjonell hjelp med din nettbutikk anbefaler vi deg at du kontakter en Woocommerce-partner for videre hjelp. 

Kom i gang med DIBS

Ta gjerne kontakt med vår salgsavdeling før du begynner integrasjonen. På den måten sikrer du at du får riktige betalingmåter og valutaer, samt får veiledning under integrasjonen. 

For å kunne ta i mot betalinger på nettet trenger du også avtale med en aktør som håndterer transaksjonsflyten og sørger for at du får utbetalt oppgjør til korrekt konto. Denne aktøren kalles kortinnløser. DIBS har kobling mot flere nasjonale og internasjonale kortinnløsere, hvilket gir deg tilgang til flere ulike betalingsmåter. 

Om DIBS

DIBS er nordens ledende leverandør av enkle og sikre betalingsløsninger på nettet. Vi har over 15.000 kunder og over 15 års erfaring innen e-handel. Nylig nådde vi 1.000.000.000 betalinger i Norden. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen. 

Registrer deg gjerne for gratis testkonto for å teste vår tekniske integrasjon og gjennomføre testbetalinger med våre testkort. 

 

Kom i gang med DIBS  Gratis testkonto

 

Les mer og last ned modulen her

Last ned modul

Registrer deg for nyhetsbrevet vårt

...og motta de siste nyheter innen e-handel, betalinger på nett og din betalingsløsning
DIBS AS
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
salg@dibs.no