Wordpress jigoshop betalingsmodul

DIBS tilbyr et bredt utvalg av betalingsmoduler for populære CMS - og opensource systemer

Wordpress jigoshop betalingsmodul

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nettet

DIBS har utviklet flere betalingsmoduler og plugins for de mest populære CMS- og opensource-ehandelssystemene for å gjøre det enkelt for deg å ta betalt på nettet. 

Jigoshop er en e-handelsløsning som kan kobles mot Wordpress. Som bruker får du alle fordelene ved denne verdensledende plattformen: den er gratis, enkel å bruke, sikker, tilpasningsdyktig og har et stort nettverk av brukere som kontinuerlig utvikler og vedlikeholder tjenesten, og som i tillegg er behjelpelige med support.

Brett utvalg av partnere via DIBS 

Vi har flere profesjonelle partnere som er eksperter på Jigoshop. Noen av dem bruker vår modul, mens andre har gjort sine egne integrasjoner mot DIBS. Dersom du trenger profesjonell hjelp med din nettbutikk anbefaler vi deg at du kontakter en Jigoshop-partner for videre hjelp. 

Kom i gang med DIBS

Ta gjerne kontakt med vår salgsavdeling før du begynner integrasjonen. På den måten sikrer du at du får riktige betalingmåter og valutaer, samt får veiledning under integrasjonen. 

For å kunne ta i mot betalinger på nettet trenger du også avtale med en aktør som håndterer transaksjonsflyten og sørger for at du får utbetalt oppgjør til korrekt konto. Denne aktøren kalles kortinnløser. DIBS har kobling mot flere nasjonale og internasjonale kortinnløsere, hvilket gir deg tilgang til flere ulike betalingsmåter. 

Om DIBS

DIBS er nordens ledende leverandør av enkle og sikre betalingsløsninger på nettet. Vi har over 15.000 kunder og over 15 års erfaring innen e-handel. Nylig nådde vi 1.000.000.000 betalinger i Norden. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen. 

Registrer deg gjerne for gratis testkonto for å teste vår tekniske integrasjon og gjennomføre testbetalinger med våre testkort. 

 

Kom i gang med DIBS  Gratis testkonto

Les mer og last ned modulen her

Last ned modul

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer
Follow us
Nets Danmark A/S
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00